tyylikkäät silmälasit

Haluan tyylikkäät silmälasit

Kirjoittelu on vähän jäänyt nyt vähille kesän aikana. Oon aina nauttinut kesästä niin sikana, että sitä ei tule niin vietettyä aikaa sisällä koneen ääressä kesäisin, kun taas sitten talvella sitä jämähtää hieman liiankin helposti sinne koneelle dataamaan.

Nyt kuitenkin syksy alkaa lähestyä, ja munkin on se vain hyväksyttävä. Ja ehkä sitä saa kirjoiteltua hieman enemmän myös tänne sivustolle. Ainakin voi toivoa!

Yksi mun nykyprojekteista on silmälasien ostaminen. Mutta ongelmana tuntuu olevan, että en oikein ole löytänyt sellaisia laseja vielä, jotka saisi sen tunteen että ne on saatava. Kaikki on joko sellaista ihan ok kamaa tai sitten ihan tylsää ja ei kiitos mallistoa. Oon selaillu nettikauppoja jotka myy silmälasit netistä, sekä myös monia muita silmälaseihin liittyviä sivustoja kuten Lasitnetistä. Kuitenkaan en oo vaan löytänyt mitään niin ihanaa mallia. Enkä tiedä onko ongelma mussa vai valikoimassa.

Millaiset silmälasit sitä hankkisi

Ongelmana on kuitenkin se, että ne silmälasit olisi hyvä hankkia melko piakkoinkin. Kun kyllä nää omat lasit nyt hetken kestää, mutta kyllä niistä näkee että on vähän käyttöä tullut. Ja sitten kun tossa kesäkuun lopulla pudotin ne hieman kännissä maahan ja niihin kehyksiinkin tuli naarmu ja ei oikein tykännyt hyvää. Thank God noi linssit pysy naarmuttamonia!

Siis jotenkin yleisesti haluan kyllä mieluiten jonkinlaiset aika pyöreät ja isot silmälasit. Mutta suurin osa noista malleista on aika tylsän oloisia, en tiedä ei ne jotenkin säväytä.Mutta kannattaako mun nyt etsiä niitä yksiä pareja, vaan ottaa vaan joku tollanen aika hyvä malli ja mennä sillä. Varmaan ehkä etsin vielä hetken, mutta en nyt varmaan voi venata enään ainakaan ensi viikkoa pidemmälle.

Mitä nyt vähän ulkomailla katselin, niin tässä artikkelissa oli aika hauskoja malleja ja jotain tollasta etsin itsekkin. Osa vaan noista on jopa ehkä hieman liian hipstereitä jopa mullekkin. Ja se on jo aika hipsteriä, ainakin jos mun tutuilta kysyttäisiin 😀

Ei tää ennen oo ollut näin vaikeeta, mutta nyt on jotenkin tökännyt pahasti tää projekti. On tässä nyt vielä hetki aikaa, ja esimerkiksi lauantaina mulla on ihan hyvin aikaa tähän panostaa. Ja onneksi se nyt ei ole niin, että ikinä olisi oikein harmittanut että pitää enemmän shoppailla 🙂

Eiköhän tää tästä, kai.