paras kosmetiikka

Kymmenen parasta kosmetiikkatuotetta

Sain don’t be a sally! -blogin Sannalta haasteen tuoda julki kymmenen lempparia kosmetiikkatuotetta. Valitseminen oli aluksi hankalaa sillä ensin en keksinyt suosikkeja ollenkaan, sitten niitä yhtäkkiä olikin pian jo liikaa. Päätin, että sen sijaan, että esittelisin pelkkiä pitkäaikaissuosikkejani ottaisin mukaan myös uudet lempparit! Niin teinkin, tässä siis kymmenen suosikkiani juuri nyt.

Rimmelin Hide The Blumish peitepuikko on paras kaikenmoisiin finnihätäilyihin tai tummiin silmänalusiin. Ennen en koskaan peittänyt mitään kasvoiltani muun kuin meikkivoiteen voimin, mutta taisin joskus löytää johonkin akuuttiin hätään tällaisen äidin meikkipussista. Sitten piti ostaa oma.
Rimmelin kirkkaanpunainen huulipuna. Tätä aloin käyttää vasta muutama kesä sitten mutta boy oh boy olikos se sitten menoa! Klassisen punainen huulipuna on aivan loistava huulille esimerkiksi silloin jos ei jaksaisi meikata tai ei ole juuri aikaa siihen. Vähän ripsiväriä ja poskipunaa ja punat vielä huulille, ihan lemppari!
Joku saattaisi nähdä tän niin, että olen fuskannut laittamalla neljä tuotetta yhden numeron alle, mutta saanen selittää; nimittäin minulla ei ole mitään yhtä lemppari kynsilakkaa, vaan olen rakastunut kaikkiin Models Own -kynsilakkoihin. Värivalikoima on todella laaja eikä ollenkaan tavanomainen. Tahtoisin sieltä kaikki mahdolliset, mutta toistaiseksi vain nämä neljä kuuluvat kokoelmaani.
Rakastuin Christina Aguileran lanseeraamaan hajuveteen jo kun sain ensimmäisen putellin alkuperäistä hajuvettä iholleni. Tällä hetkellä käytössä on tämä uudempi versio By Night, joka löytyy punertavammasta pullosta. Tai no pullohan on sama, mutta litku on punertavaa. Nyt on kauppoihin ilmestynyt taas uusi Aguileran tuoksu, tällä kertaa nimeltään Royal Desire ja yhtä viehkeästä pullosta löytyy sekin. Mulle, nyt!
IsaDoran vedenkestävä ripsiväri on paras laatuaan, ainakin mitä omiin kokemuksiin tulee. Itse yritän tällä hetkellä elvyttää ripsiäni, joten olen tästä ripsiväristä kutakuinkin luopunut, mutta erikoistilaisuuksiin, kesään tai muihin hikisiin tilaisuuksiin tämä on kyllä maailman paras.
Macin punaisen poskipunan sain synttärilahjaksi helmikuussa ja se on siitä lähtien ollut armottomassa käytössä. Pigmentti on juuri sopiva; sellainen, että sillä saa todella vahvat punat tahtoessaan poskille, joskin myös hennon punan jos ei halua olla liian näyttävänä.
WWW Professional Champion Medicyn derma tehohoito on saanut hiukseni (joiden luulin jo olevan avun ulottumattomissa) vihdoin virkoamaan! Tästä lisää laajemmin myöhemmässä postauksessa!
Max Factorin Lasting Performance on ollut minulle se täydellinen meikkivoide. Peittää ja tasaa värin täydellisesti eikä kuitenkaan tunnu liian raskaalta iholla. Muchos love.
Tämä wet ‘n’ wildin luomiväripaletti oli maailman positiivisin ylläri! Ostin sen jotain tiettyä kertameikkiä varten viime Halloweeniksi mutta sainkin huomata, että tämä paletti on ihan omiaan myös arkeen. Tätä käytänkin nykyään lähes joka arkipäivä kun johonkin lähden! Lähinnä käytän arkisin tuota ihan vaaleinta mattapintaista väriä ja joskus tuota beigeä. Tummantuskea on sitten vähän illemmaksi sopiva. Pigmentti on näissä ihan hullun hyvä, minkä takia taidankin pian hamstrata samanlaisia pakkauksia kaupasta vähän lisää ennen kuin näitäkin lakataan valmistamasta. Eikö kaikille parhaille tuotteille käy juuri niin?
Toinen hajuvesi, nimeltään Carrie ja hintaa taisi olla alle kymppi, Seppälästä. Tämä on todella makean tuoksuinen, mutta minusta myös hirveän suloinen. Tätä pidän arkena yleensä silloin jos söpöstyttää.

Kymmentä bloggaajaa en jaksa haastaa niin kuin pitäisi, sehän on ihan kamalan paljon! Haastan siis kahden blogin kirjoittajat; Through The Looking Glassin sillä siellä on kyllä niin kauniit kasvomaalaukset ja hiukset joka ikinen kerta, sekä Fuckscarsin sillä sieltä löytyy samankaltaiset tummat sukujuuret kuin mullakin. Tuotteita kehiin!