nettideittailu

Onko nettideittilu naisena niin helppoa kuin väitetään?

En ole varmasti ainoa nainen, joka on joskus kuullut jonkun kundin selittävän sitä, kuinka naisena on niin helppoa saada miesseuraa, ja varsinkin kuulemma nettideittailussa on ihan naisten markkinat. No minäpä päätin sitten tätä kokeilla, ja tein tilin E-kontaktiin, joka oli tämän sivuston suositelluin deittisivusto.

E-kontaktiin rekisteröityminen ja ensivaikutelmat

Luin tarkkaan tuon sivuston arvostelun E-kontaktista ennen rekisteröintiä, ja se antoi samalla hyvän kuvan siitä, mitä tuleman piti.

Rekisteröityminen oli helppoa, ja jopa tälläiselle ensikertaa netin deittipalstalle tulevalla aloittelijalla ei siihen kauhean kauaa mennyt. Laittelin kysyttyjä tietoja, ja ihan oikeasti käytin aikaa enemmän kuin olin edes ajattelut noiden kysymysten vastailuun. Niissä oli nimittäin se tosi hyvä puoli, että noi vastaukset autto samalla täyttämään sitä mun deittiprofiilia, jolloin ei tarvinnut sitten erikseen alkaa niinkuin tyhjältä pöydältä kertomaan itsestään. Jos joku muistaa ne koulun jutut, kun piti kirjoittaa jotakin itsestään, ja annettiin vaan se tyhjä paperi, niin tietää miten vaikeaa siitä on lähteä liikkeelle ja kirjoittaa jotakin järkevää omasta elämästään.

No sitten kun tuo oli tehty, lisäsin Facebookista profiiliin yhden kuvan, ja odottelin 24 tuntia jotta sivuston ylläpito saisi aktivoitua tilini. Ennen kuin tuolla voi nimittäin tehdä mitään aktiivista, haluaa ne eka tarkistaa ton sun luodun profiilin, kai sen takia että sinne ei tule mitään häiriköitä tai sellasia. Toi oli kyllä käynyt jo 3 tunnissa kun katoin milloin toi vahvistusviesti tuli, mutta odottelin ihan rauhassa.

Täytyy sanoa, että toi noiden deittipalsta oli kyllä tosi helppokäyttönen, ja se oli hyvin suunniteltu. Siellä oli helppo löytää se mitä etsi, ja kaikki tarvittava tieto oli helposti saatavilla. Pointsit siitä!

No onko nettideittailu naisena helppoa?

Nyt on myönnettävä, että en ollut aikaissa maksaa tuosta E-kontaktin jäsenyydestä, vaan jäin ihan ilmaisjäseneksi. Tämä tarkoitti sitä, että en voinut itse lähettää muille viestejä, enkä kirjoittaa takaisin niihin joita sain. Tämä tietenkin vähän ehkä heikensi testin tulosta, mutta tutkinkin erityisesti sitä, saako naisena noilla treffipalstoilla niitä viestejä sitten ihan hirveästi vaan koska on nainen, ja jos kyllä, minkälaisilta miehiltä niitä tulee.

treffit

Itse en ainakaan omaa prinssiäni löytänyt 😀

Tässä vaiheessa otin ton mun valittavan mieskaverin mukaan, ja katseltiin noin viikon ajan mitä tapahtuisi. En siis kirjoittanut itse kenellekkään, vaan katsottiin paljonko viestejä mulle tulisi.

Oon siis tällänen ihan tavallisen näkönen 30-kymppinen nainen, ei mikään malli todellakaan tai mitään.

Tämä tapahtui viikon aikana:

Viestejä: 13

Flirttejä: 28

Jäänmurtajia: 17

Aika paljon kontaktia tuli siis ihan noin vain, täytyy myöntää. Miespuolinen kaverini olisi tyytyväinen jos saisi tämän verran puolessa vuodessa.

Kuitenkin kun katsoi millaisia nuo viestit oli, ja minkälaisilta miehiltä ne tulivat, oli asia heikomman näköinen. Useimmat viestit oli hyvin geneerisiä, ja niistä näki että niitä oli vaan lähetetty menemään vähän kaikille.

Ja totta puhuen, ne miehet jotka noita lähetti oli aika, no ei niin viehättäviä. Näin ollen tulokseni tästä pikatestistä oli seuraavanlainen: Naisena kyllä saa viestejä helpommin kuin miehenä, mutta moni niistä on sellaisia, joita ei olisi kaivannut. Tämä oli kokemukseni 7 päivän testijaksolta, jonka jälkeen en ole sivustolle enään kirjautunut.

Mitens teillä lukijoilla? Onko teillä kokemuksia nettideittailusta? Jos kyllä, laittakaa kommenttina tohon alapuolelle, niin miehet ja naisetkin!