Maybelline Rocket Volum Express Mascara Testissä

maybeline 1

Sain Indiedaysin ja Maybellinen yhteiskamppiksen kautta eilen testaukseen Maybellinen uuden Rocket Volum Express -ripsivärin. Maskara muistutti postiluukusta kolahtaessaan minua tarinasta, jonka kuulin vieraillessani ensimmäistä kertaa LÓrealin tiloissa Niittykummussa. Silloin meille kerrottiin kuinka ensimmäinen Maybelline-maskara aikoinaan syntyi vuonna 1915. Silloin nuori kemisti Thomas Lyle Williams Chigagosta seurasi kun hänen siskonsa Mabel sekoitti vaseliinia ja hiilipölyä ripsiinsä saadakseen huomiota herättävät silmät hurmatakseen elämänsä miehen. (Weve all been there, right?) Thomas inspiroitui, tahtoi auttaa siskoaan ja kehitti lopulta helppokäyttöisen tuotteen kaunistamaan ripsiä: niin maailman ensimmäinen moderni ripsiväri oli syntynyt!

Samana vuonna Williams perusti siskonsa Mabelin mukaan nimetyn yrityksen (arvaatte varmaankin minkä nimisen yrityksen) sekä aloitti tuotteidensa postituksen. Ja tottakai, Mabel onnistui kujeilevilla silmillään myös saamaan haaviinsa tahtomansa miehen ja meni tämän kanssa naimisiin ja he elivät onnellisena elämänsä loppuun saakka niin kuin kaikki kauniit bambisilmäiset tytöt tekevät ja saivat liudan lapsia ja antoivat toiselleen helliä suukkoja jokainen aamu ja katselivat iltaisin auringonlaskua yhdessä ja jakoivat kotityöt täydellisen tasapuolisesti ja tukivat toisiaan jokainen päivä jokaisella askeleella maailman tappiin asti kunnes heidät haudattiin vierekkäin maailman kauneimmalle hautausmaalle ja he jatkoivat täydellistä elämäänsä yhdessä tuonpuoleisessa.*

*Tekstissä saattaa esiintyä satunnaista tahatonta sekä tahallista turhautumista kuollutta rakkauselämääni kohtaan.

Nyt, 98 vuotta myöhemmin, kauppojen hyllyihin ilmestyy Maybellinen Rocket Volum Express -ripsiväri. Se lupaa ripsiin pääasiassa volyymia kuten muutkin Volum Express -sarjan läskit ripsivärit, mutta lupaa myös tehdä sen paakuttomasti. Koostumuksen pitäisi olla niinkin kevyttä, että paakuton väri levittyy ripsiin nopeasti ja harjaa ripsiin välittömästi lisätuuheutta. Maybelline on jopa tituleerannut ripsiväriä parhaaksi historiassaan!

Maybelline Rocket Volum Express -ripsiväri on pakattu näyttävään sähkönsiniseen, raketinmuotoiseen tuubiin, jonka koristevärinä toimii kirkas pinkki. Ripsivärin harjasauva on myös ihana ja helpostikäsiteltävä pyllerö. Vaikka se on suurikokoinen, sitä on kuitenkin yllättävän helppo käyttää sotkematta silmäkulmia! Harjan läskistä harjasosasta hajautuvat ulospäin pienet mikroharjakset, jotka joustavat hieman ja levittävät värin todella tasaisesti. Olen itse yleensä juuri muovisten mikroharjasten ystävä, mutta ne löytyvät usein juurikin niistä siroimmista sauvoista joten tämä oli minulle jotenkin poikkeuksellinen yllätys. Rakettiripsarissa on siis yhdistetty hienosti sekä paksu harjasosa ja pienet harjakset!

Itse ripsiväri antaa hyvin pituutta ja toki tuuheuttakin, mutta erottelee ripset niin hienosti että ripsistä on lähes mahdotonta saada paksuja könttejä. Siitä huolimatta tuuheus on heti silmin havaittavissa ensimmäiselläkin vedolla ja mikä parasta koska ripsiväri ei paakkuunnu, voi sitä hyvillä mielin levittää montakin kerrosta! Mielestäni tämä onkin ripsivärin ehkäpä paras ominaisuus! Ripsiä voi rakentaa niin monta kerrosta kuin tekee mieli, eikä ripsistä silti tule ruman näköisiä sillä väri on hienojakoista ja tasaisesti levittyvää. Samalla ripsivärillä on siis hyvinkin mahdollista niin luonnolliset kuin näyttävätkin ripset.

Ehkä kaikkein tunnistettavin ominaisuus ripsivärissä on kauniin kaareva ja erikoinen rakenne, jonka se jättää ripsiin. Uskon, että tämä efekti näkyy hieman yltä löytyvistä kuvistakin. Tämä kaarevuus tarkoittaa käytännössä sitä, että ripset saavat silmät näyttämään kujeilevilta sekä flirttailevilta ja itse ripset hyvällä tapaa tekoripsimäisiltä. Lopputulos siis todellakin on lennokas ja muistuttaa jopa jotenkin raketin noususuhdannetta. Ripsivärin nimi ja tematiikka on siis enemmän kuin hyvin valittu!

Instagrammissa muuten kommentoinkiin tämän ripsiväriasian yhteydessä, että tosi kiva kun mun ripset ovat parantuneet taannoisesta ripsienpidennyskatastrofistani suhteellisen oikeisiin mittoihin! Se on totta, ja olen siitä suunnattoman iloinen. Minulle tarjottiin esimerkiksi hiljattain mahdollisuutta uusiin pidennyksiin, mutta huomasin rakastavani omia ripsiäni niin paljon etten lisäkkeitä tahtonut. Nyt on siis minun suosikkiaikani läträtä erilaisilla ripsiväreillä!

Mitä te vaaditte ja toivotte ripsiväriltänne? Ja onkos joku jo ehtinyt kokeilemaan tätä yksilöä?