Vapusta on aina hyvä ajoittaa

Ajattelin nyt tehdä tälläisen suoraan asiaan aloituksen tälle blogille, ja fiilistellä vielä juuri mennyttä vappua!

Olitte jo varmasti aika täynnä vappua jo tiistaina, mutta minäpä heitän vielä kiellon päälle yhden vapputarina kehiin. Julkaisukelpoisia ei meikäläisenkään kamerassa juuri ollut, mutta pöllin Johannalta vielä tähän huikeaan kuvakavalkadiini pari otosta (nuo hienoimmat).

Juhlimme siis Johannan tupareita leffateemalla vappuaattona. Minä ja Jaakko oltiin Maverick ja Charlie mistäpä muustakaan leffasta kuin legendaarisesta Top Gunista. Yritin kyllä kovasti panostaa molempien asuihin, mutta harmillista kyllä kunnon kuvamatskua ei oikein mun mestariteoksista löytynyt. Jaakkohan siis ei juur eväänsä liikauttanut kostuuminsa hankkimiseksi ja minä juoksin vielä viikonloppuna tuon lentäjänhaalarin perässä Helsingin naamiaisasuliikkeitä läpi.

Oli aivan superhauskaa, etenkin loppuillasta Sing Starin parissa kuinkas muutenkaan. Kiitos Johanna 🙂