Päivän kuulumisia

Huomenta ja ihanaa viikon alkua kaikille! Kulunut viikonloppu hujahti taas ohi yhdessä silmänräpäyksessä, mutta tällä kertaa se harmitti mua jopa yllättävän vähän, sillä mä ootin tätä päivää tosi innoissani. Maanantaita, miksi ihmeessä? No siksi, että mulla on kouluaamuja jäljellä enää alle yhden käden sormilla laskettava määrä! Torstaina on nimittäin viimeinen kunnon koulupäivä, perjantaina alkaa koko lukioajan viimeinen koeviikko ja sitten alkaa viimeinkin se lukuloma. Jännää! Heh, näin vikoina päivinä tuntuu ihan erilaiselta lähteä sinne kouluun, kun ymmärtää, että muutaman päivän päästä sinne ei oikeesti enää tarvitsekkaan raahautua päivittäin. 😀

Nyt mä lähden kipittämään kohti koulua kuulokkeet korvilla ja aurinkoisen kirpeässä pakkassäässä. Tästä tulee ehdottomasti ihana päivä!